0

Functie van een blokhut of tuinhuis

Steeds meer mensen schaffen een blokhut of tuinhuis aan. U ziet ze dan ook steeds meer. Een blokhut of tuinhuis kan variëren van een vrij eenvoudige blokhut of tuinhuis voor bijvoorbeeld tuingereedschap of tuinmeubilair tot een zeer luxe tuinhuis met kamerindeling en een grote veranda.

Voor een blokhut of tuinhuis zijn er tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten, waarbij er veel standaardmodellen worden aangeboden. Tuin Totaal Center biedt echter naast de standaardmodellen ook een blokhut op maat of tuinhuis op maat. Een blokhut op maat kunt u geheel naar eigen wensen laten maken, in elke gewenste maat, met net zoveel ramen en deuren als er technisch mogelijk zijn. Zo’n blokhut of tuinhuis op maat kan geheel naar eigen wensen worden gemaakt, zodat het geheel geïntegreerd kan worden in elke tuin.

Een blokhut of tuinhuis wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt als speelhuis voor kinderen. Fleur in dat geval de blokhut of tuinhuis op met vrolijke kleuren en kleed hem leuk aan met diverse accessoires. Ook ziet u tegenwoordig steeds meer mensen die een bar of café maken van hun blokhut voor feestjes of gewoon een gezellige avond met vrienden in hun eigen bar.

Kortom, er zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor een tuinhuis of blokhut. Of u nou een blokhut wilt als extra bergruimte, tuinkamer, relaxruimte, sauna, werkruimte, atelier, logeerkamer, speelhuid voor de kinderen, kleedhokje voor bij het zwembad, barretje, eigen cafeetje of wat dan ook, alles is mogelijk met een blokhut of tuinhuis van Tuin Totaal Center.

« Naar het nieuws overzicht

Nieuws

Tuinhuizen met een strakkere afwerking: Het nieuwe Hoekpaalsysteem.
Een traditionele blokhut heeft op de hoeken een blokhutverbinding met uitstekende delen op de hoeken. Het nieuwe hoekpaalsysteem heeft dit niet! Op de hoeken staat...

Montagehandleiding Modernvarioflex M28/40
Montage-instructie Modernvarioflex M28/40. Uw keuze voor deze Modernvarioflex tuinhuis/blokhut is de juiste geweest, want u kocht een onderscheidend...

Openingstijden Tuin Totaal Center

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bedrijfsgegevens

Edisonstraat 5 - 8013 PS Zwolle
038 444 84 01
info@tuintotaalcenter.nl

KVK-nummer: 04068273
BTW-nummer: 8109.64.600B01
IBAN: NL79RABO 0125774362