0

Blokhut met veranda

Blokhut met veranda kopen? Dat is geen onverstandige keus. Een blokhut met veranda heeft namelijk veel mogelijkheden. U kunt uw blokhut met veranda gebruiken om uw spullen in op te slaan. Daarnaast is het zeer goed mogelijk om onder de veranda een loungeruimte te maken waar u kunt genieten uw tuin en het weer.

Waarom kiezen voor Tuin Totaal Center

Waarom zou u uw blokhut met veranda aanschaffen bij Tuin Totaal Center? Tuin Totaal Center heeft u veel voordelen te bieden. Zo heeft u bij ons de keuze uit meer dan 1000 soorten en maten en is Tuin Totaal Center sterk in maatwerk en kunt u rekenen op scherpe prijzen. Daarnaast leveren wij uw bestelling altijd snel en gratis bij u thuis af.

Blokhut met veranda op maat

Elke klant heeft zijn eigen wensen en daar houden we bij Tuin Totaal Center rekening mee. Naast de ontzettend veel soorten en maten blokhutten die Tuin Totaal Center heeft te bieden is het mogelijk om uw blokhut volledig naar eigen wens te laten samenstellen. Deze service hoeft helemaal niet duur te zijn. Tuin Totaal Center levert blokhutten op maat zonder meerprijs.

Onderhoud van uw blokhut

Het aanschaffen van een blokhut met veranda is altijd een aanschaf waar u veel plezier van gaat beleven, gezien de vele voordelen van een blokhut met veranda in uw tuin. Uiteraard brengt deze aanschaf ook onderhoud met zich mee. Onderhoud aan uw blokhut zorgt ervoor dat uw blokhut langer meegaat en minder kans heeft op schade. Een blokhut heeft bijvoorbeeld kans op het krijgen van houtrot. Door het onderhouden van uw blokhut minimaliseert u de kans op houtrot.

Vragen

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Nieuws

Montagehandleiding Hoekpaalsysteem
Montage-instructie...

Tuinhuizen met een strakkere afwerking: Het nieuwe Hoekpaalsysteem.
Een traditionele blokhut heeft op de hoeken een blokhutverbinding met uitstekende delen op de hoeken. Het nieuwe hoekpaalsysteem heeft dit niet! Op de hoeken staat...

Openingstijden Tuin Totaal Center

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bedrijfsgegevens

Edisonstraat 5 - 8013 PS Zwolle
038 444 84 01
info@tuintotaalcenter.nl

KVK-nummer: 04068273
BTW-nummer: 8109.64.600B01
IBAN: NL79RABO 0125774362